sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Pienokaisille

Omalle lapselle on tullut kudottua sukka ja tumppu jos toinenkin. Myös muille lapsille on tullut kudottua ystävien pyynnöstä kaikenlaista pientä pehmoista ja suloista!

Omalle pojalle olen tehnyt villapaitoja muutaman, mutta ne ovat jääneet melkein käyttämättä, koska villalangat kutittavat... Mutta jokunen on tullut tehtyä.

 Tässä pikkuiseni erittäin edustavana mannekiinina alle vuoden ikäisenä!

Villatakki on aivan omalla mallilla tehty ja hyvin onnistui.Ystäväni oli saamassa ensimmäisen lapsenlapsen ja hän pyysi minulta tulevalle vauvalle pukimia. Tein hänelle (tai hänen tyttären vauvalle..) Pretty Baby -langasta nutun ja housut ja Wool-langasta haalarin. Haalarin olisin kutonut jo omallekin pojalle aikoinaan, jos malli olisi jo ilmestynyt. Haalari on aivan upean kätevä, koska koko haara on napitettava ja olat myös saa kokonaan auki! :) Olin tulevalle äidille hiukan kade, kun sai niin kätsyn vaatteen pienokaiselleen!


Sain ystävältäni melko vapaat kädet neuloa lapsenlapselle "mitä vaan tarpeellista". Niimpä tein vielä pienen peiton vaikka vaunuihin tai päiväunille. Sen kudoin kulmasta kulmaan Wool-langasta. Reunaan virkkasin rapuvirkkauksella kauniin reunan.